Lian Lohuis |
De verbinding tussen hemel en aarde is mijn werkveld. Thuis, aanwezig in je lichaam en tegelijkertijd Kind van de kosmos – alles met alles verbonden en aan elkaar onderhevig.
In verbinding met het geheel kunnen we onze eigen ware natuur leven – onze Goddelijkheid ervaren.
Door de jaren heen is de ‘methode’ Connecting Awarness Power – CAP, door mij heen geboren. De kracht van aanwezigheid. Aanwezigheid brengt verbinding, leven en heling op alle lagen. Voelend aanwezig zijn in je lichaam maakt dat de frequentie van je cellen omhoog gaat en dat je lichaam een VAT wordt voor het kosmisch licht.
Astrologie geeft inzicht in je potentie en biedt vele handvatten. In deze tijd van transformatie worden we allemaal uitgenodigd om in onze natuurlijke kracht te gaan staan.
Samen kleuren we de wereld.
Lian Lohuis

www.lianlohuis.nl


Workshop Lichter Leven in verbondenheid
Het licht is overal en is er voor iedereen. De hectiek van alledag kan ons dit maar al te gemakkelijk doen vergeten. Maar we mogen echt tot ons door laten dringen dat we in essentie licht en trilling zijn. Hier ligt een uitnodiging, een uitnodiging om ons af te stemmen op het licht dat héél onze materiele wereld doordrenkt en waar we ononderbroken mee in verbinding staan.
Manifesteren, creëren, bewustwording, gezondheid, relaties,…. alles zal gedijen in verbinding met dit weten. Het vraagt om overgave, ontvangen,….. vertrouwen in de flow en de magie van het leven. Het vraagt heel aards om in verbinding te zijn met ons lichaam, het vat waarin het licht kan huizen, om zo werkelijk het levende kanaal te zijn tussen hemel en aarde.
De workshop neemt je licht-lichaam mee op reis via de CAP-methode. (Connecting Awareness Power). Een methode waarin aanwezig zijn in verbindingen centraal staat. Verbindingen in en buiten ons. Verbinding met het stoffelijke, het fijnstoffelijke, het niets. Aanwezig zijn in verbindingen maakt dat het ‘levendige verbindingen’ zijn waarin het licht stroomt. In aanwezigheid stroomt levensenergie/heling moeiteloos binnen – we sluiten ons aan aan de levensstroom – en ervaren we meer veiligheid en rust in ons zenuwstelsel.
Een workshop in het teken van heling en thuiskomen in jouw totale Zijn.
Dit via vrij bewegen; aandacht voor de adem en mindset; meditatief bewegen; aandacht richten en stilte. De handvatten die je aangereikt krijgt voortzetten in het leven van alledag, maakt dat je de magie van het leven meer gaat ervaren, meer synchroniciteit en flow in je leven gaat ervaren. Welkom lichter leven.