Leonie Bekhuis | Oliën

Hey hallo, ik ben Leonie Bekhuis.

Al vanaf jongs af aan had ik een interesse in natuurlijke producten. En dit is steeds meer gegroeid met de jaren. Toen kwamen de oliën op mijn pad, wauw! Ik was meteen fan, wat een heerlijke oliën die je overal voor kunt gebruiken. Ik ben daar heel veel over gaan lezen en het gaan toepassen in de praktijk. Zo ben ik begonnen met mijn olie business. Ik wil iedereen kennis laten maken met deze heerlijke pure oliën.
Ik heb altijd al enorm veel interesse gehad in de natuurgeneeskunde voor dieren. Ik ben in september 2022 gestart met de opleiding veterinaire natuurgeneeskunde bij de Silverlinde. Hier leer ik o.a. ook alles over het gebruik van de oliën bij dieren. Ik hoop veel vrouwen te inspireren met de oliën en informatie te geven over minder meuk op je lijf en in huis!

Lieve Groet, Leonie

http://www.leonie-bekhuis.nl


Marktvrouw

Je vindt mij op het marktplein en ik ga verschillende oliën mee nemen! Met deze heerlijke oliën maak ik verschillende verzorgingsproducten zoals lavender body boters en Peppermint douchescrubs. Allemaal home-made verzorgingsproducten zonder meuk en schadelijke stoffen! En ik neem nog een heerlijkheid mee, Sheaboter! 100% pure huidverzorging, een potje puur goud! Ik ga van alles laten zien en ervaren wat de oliën met je kan doen.