Dorian Korts & Sandra Peper | Aardelief

Hallo lieve vrouwen,

Wij zijn Sandra en Dorian en samen hebben wij acht jaar geleden Aardelief opgericht. Uit de naam blijkt onze liefde voor de aarde en de natuur. We leven met de seizoenen en houden van de jaarfeesten. Onze wortels liggen in de hekserij en het sjamanisme. Wij gaan voor: spiritualiteit met de voeten op en in de aarde. Het mooie is dat het universum dat ook precies voor onze voeten legt. Wij delen graag ons pad met vrouwen in cirkels. Vanuit zusterschap, vanuit gelijkwaardigheid. Ook dit Rode Maanfestival mogen we dat weer gaan doen. We gaan je vertellen over het pad van de Aardelief Natuurvrouw (het pad van de heks) en we nodigen je uit om de donkere nacht van de ziel te onderzoeken. Want… we leven in een duale wereld, geen licht zonder donker.
We zijn beiden uitgebreid opgeleid op verschillende terreinen. Denk aan traumawerk, non duale coaching, yoga en lichaamswerk, etherische oliën, systemische opstellingen en rouwwerk. Samen kwamen we thuis in het huis van de Godin in Avalon (Glastonbury,UK).
We zijn tijdens het festival ook op het koesterveld te vinden. We ontmoeten je graag voor een praatje of een consult.

Lieve vrouw, voel je welkom

!http://www.aardelief.nl


Workshop Het pad van de Aardelief Natuurvrouw (het pad van de heks)

We vertellen je alles wat je wilt weten over de oude natuurreligie en wat dat betekent in ons leven. Het gaat over o.a ritueel, het jaarwiel, healing en reading. De workshop wordt afgesloten met een Aardelief Natuurvrouw initiatie. De workshop duurt anderhalf uur, zorg dat je lekker kunt zitten en liggen, dus neem een matje en kussen mee).

 


Workshop De donkere nacht van de ziel

Wist je dat je al verlicht bent? Wist je dat dat een staat van zijn is die ons allemaal toebehoort? Echt waar… zijn we alleen een beetje vergeten. Tijdens deze workshop nodigen we je uit om kennis te maken met wat men ook wel noemt “de donkere nacht van de ziel”. We leggen uit wat het is, en we gaan er naar kijken. Een workshop voor spirituele krijgers. Omdat licht nu eenmaal niet kan bestaan zonder donker.
Juist in het donker of de schaduw ligt de schat. Ga je mee schat zoeken? Neem een matje en kussen mee. De workshop duurt 3 uur.

 


Koestervrouwen

Op het koesterveld kun je bij ons terecht voor onze Aardelief consulten. We werken dan samen en we kijken ter plekke wat op dit moment passend is om jouw vraag te beantwoorden. Een consult kan bestaan uit gesprek, reading, healing of een opstelling. Dus heb je een vraag of dilemma? Je kunt je inschrijven op het veld bij onze tent. Je bent van harte uitgenodigd in onze tempeltent. Een consult duurt een half uur en kost 20 euro.

 

Wij verwelkomen je graag tijdens het festival,

Hartegroet

Dorian & Sandra