Dorian Korts & Sandra Peper | Aardelief

Wij zijn Dorian en Sandra en samen vormen wij met veel liefde Aardelief.

Met Aardelief willen wij samen een platform zijn en vormen voor een ieder die op zoek is naar verbinding met zichzelf en anderen. Maar zeker ook op zoek zijn naar aarding in deze soms heel hectische wereld om ons heen. Een plek voor zingeving en spiritualiteit, magie, de natuur, verbindingen maken tussen mensen en bruggen bouwen. Maar altijd met de voeten op en soms in de aarde, want moeder aarde geeft onze veilige bedding en voeding.

Als koestervrouwen nodigen we jullie graag uit voor een Aardeliefconsult. Dit is een consult dat we samen doen en waarbij we laten ontstaan wat er op dat moment nodig is. Zo’n consult kan bestaan uit gesprek, opstelling, healing en reading. We zijn thuis in het energetisch werk en maken daarbij graag gebruik van onder andere de helende kracht van de engelen.

Heb je een vraag of een kwestie waar je het graag eens over wilt hebben? Of wil je gewoon eens kijken naar waar je nu staat in het leven, en vanuit jouw helder weten duidelijk krijgen  wat goede vervolgstappen voor je kunnen zijn? Je bent van harte welkom. Je vindt ons bij onze Aardelief tent op het koesterveld. We ontmoeten je graag!”

Kosten voor een Aardelief consult zijn 15 euro


Workshop opstellingen

In deze workshop gaan we samen kijken naar wat er mogelijk belemmerend is voor jou om niet volledig te kunnen stralen en schitteren. Met liefde en zachtheid kijken we naar wat zich mag en zal laten zien, en werken we samen om je volledig in jouw kracht te laten staan.


Workshop rouwcirkel

Als rouwvrouw (beiden opgeleid door Linda Wormhoudt) nodigen we je uit om deel te nemen aan onze rouwcirkel.Naast een korte uitleg over het levenswiel en het dodenwiel is er vooral veel ruimte voor werken met rouw en de gelegenheid om te herdenken en gedenken. We doen een ritueel samen en er is ruimte om te delen in de cirkel. In deze workshop gaat het vooral over(uitgestelde) rouw na het overgaan van een dierbare, maar kan ook passend zijn bij andere vormen van rouw.

Voor deze workshop vragen wij je om iets mee te nemen van jouw dierbare, een foto of ander voorwerp.

Wij verwelkomen je graag tijdens het festival,

Hartegroet

Dorian & Sandra