Mandy Wolfs – de Vos | Mandy’s Massages

Het rode maan festival is een heel mooi concept dat perfect aansluit bij mijn proces in het leven. Dit jaar is de eerste keer dat ik zal deelnemen aan het festival en ik kan niet wachten! Je kan mij vinden als koestervrouw in de koesterweide.

Persoonlijke ontwikkeling is sinds een jaar of drie de rode draad in mijn leven en heb een ontzettende groei doorgemaakt. Doordat ik ben gaan voelen waar mijn hart ligt, bleek dat het geven van massages een tweede natuur is.
Mezelf op de eerste plek zetten is de beste keuze geweest. Mijn werk als verpleegkundige heb ik op een laag pitje gezet zodat ik mij volledig kan focussen op wat ik het allerleukste vind, en dat is mijn eigen massage praktijk Mandy’sMassages.

Ondertussen heb ik al vele lichamen onder mijn handen gehad en elke keer maakt mijn hart weer een sprongetje als de mensen met een ontzettend fijn en tevreden gevoel weer naar huis gaan.

Mijn praktijk Mandy’sMassages zit gevestigd in Enschede en heeft ruimte om te groeien.

Op het festival kan je bij me komen om een heerlijke massage te ontvangen, die ongeveer 20 a 30 minuten in beslag zal nemen.
Ik zal festival weekend voetmassage, rug/nek/schouder massage en Indiase hoofdmassage aanbieden.

Graag zou ik zien dat je een eigen handdoek meeneemt als je bij me in de tent komt voor een massage.

Speciaal voor het festival vraag ik een kleine bijdrage van € 10,-

Als je meer informatie wil over mij en de massages, kan je dit vinden op de website van Mandy’sMassages, ook kan je me volgen Instagram en Facebook

mandysmassages.nl

Tot snel !