Silvia Bartelds | Engelrijk

Silvia Bartelds

Engelrijk

Lief mens: stralend wezen van licht
Jij mag schitteren als een Engel op aarde

Het wordt alweer mijn derde Rode Maanfestival. In mijn galerie-kraam kan je mijn schilderwerk bewonderen en kan je kennismaken met mij en mijn werkwijze.
Ik schilder met ikoonmaterialen en ikoonschildertechnieken in een afgestemd coaching traject jouw persoonlijke Engel op massief houten planken. Ik gebruik natuurlijke materialen zoals tempera, pigmenten, bladgoud en edelstenen.
In de afgelopen vier jaar zijn al ruim 80 engelen naar vele opdrachtgevers gevlogen.
In mijn galerie en atelier in het dorpje Wijhe tussen Deventer en Zwolle geef ik ook Gouden stoelmassages, begeleid ik bewustzijnsgesprekken (Gouden Pad gesprekken) en maak ik persoonlijke Goudolie.

Galerie & atelier Engelrijk

Silvia Bartelds
Oranjelaan 5
8131DA Wijhe
0631930396
silverder@live.nl


Marktvrouw

Beleef de schitterend geschilderde Engelen in mijn galerie- en atelierkraam. Mijn product is jouw persoonlijke Engel. Ik schilder met ikoonmaterialen en ikoonschildertechnieken in een afgestemd coaching traject op massief houten planken. Ik gebruik natuurlijke materialen zoals tempera, pigmenten, bladgoud en edelstenen.

Ik verkoop ook cadeauartikelen zoals handgemaakte Engelkettingen, mijn gedichtenbundels en de boeken van Uitgeverij Oorsprong.