Silvia Bartelds | Engelenmens
Ik ben Sil (Silvia Bartelds-Hupkes ‘62)
Ik ben met liefde, eenvoud en toewijding dienstbaar aan de Engelenwereld door in dit leven jou ceremonieel te begeleiden tot de her-verbinding met je Engelkwaliteiten en deze te helpen gronden in je lichaam in jouw mens.
Op het pad van de hedendaagse inwijdingsweg loop ik uiteraard zelf ook, op weg mijn eigen unieke gevoel van verbondenheid te ervaren met de bron.
Door het mysterie van mijn eigen leven, heb ik scheppingskracht mogen ontwikkelen op het gebied van schilderen, masseren, de werking van edelstenen en etherische oliën, luisteren en gespreksvoering, het schrijven van teksten en gedichten en ceremoniën.
Bij al mijn aangeboden diensten is de samenwerking met de Engelenwereld, het Christusveld en de Hogere bewustzijnsvelden en de voorouderwereld (zover uit te drukken in woorden) hiervan het resultaat, en werk ik vanuit mijn Atelier&Galerie Engelenmens in Wijhe graag met je samen.
Silvia Bartelds
Atelier&Galerie Engelenmens
Oranjelaan 5
8132DA Wijhe
06 – 31930396
goud@engelenmens.nl
Facebook engelenmens

 


Marktvrouw

Lief Engelenmens, ik ontmoet je graag weer bij mijn gouden krachtplaats op het Rodemaan festival 2023, zodat Licht Leven ook bij jou kan landen.
Bij mijn marktkraam kom je in contact met mijn Atelier&Galerie Engelenmens, Terwijl ik live schilder kun je de persoonlijke gouden engelen en de persoonlijke goudolie bewonderen, maar ook een voorproefje van een nieuwe collectie Engelenmens kracht- kettingen, de Haar-stenen, de gedichtenbundels en de inheemse wierook.
En ik verheug mij vooral op onze goudenpad-gesprekken.
Kortom, een echte gouden-licht-leven Engelenmens krachtplaats is hier voor jou.