Tanja Kienhuis | Gezond & Geluk

Mijn naam is Tanja Kienhuis. Super leuk om ook dit jaar weer op het Rode maanfestival te mogen zijn! Ik ben geïnteresseerd in wat ons als mens beweegt, ons bezielt en maakt tot wie we zijn. Ik blijf me verwonderen als we worden aangesproken op ons gevoel en in verbinding zijn met onze intuïtie en zo steeds dichterbij onszelf komen.

Afgelopen 10 jaar heb ik velen, zowel individueel als in groepsverband, mogen inspireren en ondersteunen op hun pad. Enerzijds vanuit mijn achtergrond als haptotherapeut, counselor/coach en healer, maar vooral vanuit mijn hart, intuïtie en mijn helder voelende vermogens.
Daarnaast ben ik geïnspireerd door de kracht van Kundalini yoga en meditaties. Voelen hoe de energie gaat stromen, de stilte ervaren en in verbinding zijn met je intuïtie en kracht. Graag geef ik deze doorleefde ervaringsgerichte kennis door!

Ik kijk uit naar het Festival! Als koestervrouw bied ik je graag een individuele sessie aan, waarin je een combinatie ervaart van healing, reading en haptonomie. Daarnaast ben je welkom bij de workshop: Introductie in Healing.

Gezond & Geluk
Tanja Kienhuis
Tormentil 102 Oldenzaal
www.gezondengeluk.nl
info@gezondengeluk.nl
06-14524381


workshop:  introductie in Healing

Ervaar de kracht van de stilte.

We starten met Kundalini Yoga oefeningen en meditaties waardoor je meer stilte en rust gaat ervaren. We doen oefeningen die jouw neutrale staat van zijn vergroten. Hierdoor ga je uit je denken en kom je in verbinding met je lijf en je zintuigen. Wanneer we in deze meditatieve staat
zijn, reageert onze mind niet in het ‘wild’ op een situatie, maar blijven we meer verbonden met ons hartcentrum.

Voelen en ervaren in het moment en in de stilte. Je openen voor jouw sensitieve veld. Vanuit een neutrale staat ervaren wat is. Zonder oordeel, weerstand of focus. Door met volledige aandacht in het hier en nu te zijn met dat wat is, kan healing plaatsvinden. Je ervaart bijvoorbeeld een diepe ontspanning of een interne spanning die loslaat.

Naast de yoga, meditaties gaan we praktisch aan de slag met ervaringsoefeningen. Allereerst ga je stilstaan bij hetgeen je bij jezelf ervaart met je zintuigen. Vervolgens gaan we met elkaar ervaringen opdoen in het sensitieve proces. Healen door je aanwezigheid en alle sensaties die je ervaart, laten zijn. Gelukkig hoef je dit niet allemaal te snappen met je hoofd. Je gaat het vooral voelen en ervaren.

Duur van de workshop: 2 uur

Graag zelf meenemen: yogamatje, handdoek, eventueel dekentje en een flesje water. Het is fijn
om makkelijk zittende kleding te dragen.


koestervrouw: Healing & Reading in combinatie met Haptonomie

Opzoek naar een momentje voor jezelf tijdens het festival? Je bent van harte welkom voor een koestersessie, waarbij ik een combinatie aanbiedt van healing, reading en haptonomie.

Mijn helder voelende vermogen, zet ik tijdens deze koestersessie in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven. In combinatie met haptonomie en healing, ondersteun ik je graag in jouw proces om dichter bij jezelf
te komen en eventuele blokkades te doorbreken.

De bijdrage voor een sessie van 25 minuten is € 12,00