Tanja Kienhuis | Gezond & Geluk

Tanja Kienhuis | Gezond & Geluk

Lieve vrouwen,

Na vorig jaar het Rode Maanfestival voor de eerste keer meegemaakt te hebben, ben ik er dit jaar graag weer bij! Mijn naam is Tanja Kienhuis van praktijk Gezond & Geluk.

Op een prachtige plek in de natuur en in een hele ontspannen sfeer kan ik je dit festival van harte aanbevelen als je op zoek bent naar plezier, ontspanning, ont-moeten, verdieping en nog veel meer moois.

Meer informatie kun je vinden op: www.gezondengeluk.nl


Workshop Kundalini meditatie

Naast de individuele sessies ben je van harte welkom bij een dynamische Kundalini Meditatieworkshop. Na een korte set yoga oefeningen volgen actieve meditaties, waarbij we gebruik maken van mantra’s. Samen zingen vanuit ons hart…zo helend. Je hebt geen ervaring hiervoor nodig.


Koestervrouw: Healingsessies

Net zoals vorig jaar bied ik graag individuele healing-sessies (in combinatie met reading) aan. Mijn deskundigheid ligt op het gebied van haptonomie, healing en coaching/counseling. Eveneens heb ik me verdiept in het effect van meditatie op een gezond en gelukkig leven. Dit alles om dichter bij mezelf te komen. De kracht van in verbinding zijn met mezelf en met de ander verrijkt mijn leven. Dat deel ik graag!

Opzoek naar een momentje voor jezelf tijdens het festival? Je bent van harte welkom voor een individuele healingsessie. De bijdrage voor een sessie van een half uur is € 10,-


Vroege vogels  zondag 7.30-8.30 Yoga & Meditatie: I’ll be your mirror

We beginnen met een yogaset om onze energie te laten stromen. Gevolgd door prachtige meditaties.
Een meditatie, die we in tweetallen uitvoeren, met als thema: Recognize the other person is you. Ervaren dat we in essentie één zijn.
Bij een andere meditatie nemen we een kijkje in onze innerlijke wereld. Wil je echt weten wie je bent? Alleen in onze innerlijke wereld kunnen we ons verbinden met het licht van onze ziel en onze oorspronkelijke zelf tegenkomen.
Mooie en krachtige meditaties en mantra’s om je terug te brengen naar jou.

 

 

MY SESSIONS