Henrike & Jacqueline | Cetacea works

Sinds 4 jaar werken wij samen binnen ons bedrijf Cetacea works. Cetacea is latijn voor walvis, deze leeft in de ‘onderstroom’ en als ie bovenkomt zijn de reacties van mensen die van verwondering en enthousiasme. Dat zien wij ook als wij met leidinggevenden en teams werken in de onderstroom en het onzichtbare zichtbaar maken.

Bij ons draait alles om de woorden inzicht, verbinden en geluk. Tijdens onze teambuildingssessies en teamtrajecten worden deze woorden centraal gesteld. We richten ons op het verkrijgen van inzicht in jezelf, elkaar en de dynamieken binnen het team, om zo meer verbinding te creëren. Daarnaast is het belangrijk om te verbinden met jezelf, je team en de organisatie, door vertrouwen te vergroten en je plek in het team in te nemen. Bij ons mogen zowel positieve zaken als zaken die schuren bespreekbaar worden gemaakt. Samen streven we naar een hoger doel en dit zorgt al voor een geluksgevoel op zich. Hoe dat precies wordt ingevuld is voor ieder persoonlijk, en is samen voelbaar.

Meer weten? Bekijk onze website http://www.cetaceaworks.nl
Henrike Schotman
Jacqueline Kollerie


Workshop Licht op je werk(geluk)

Doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt, waar je goed in bent. Dat alles draagt bij aan licht leven. Of dat nu voor jezelf werken is of voor een organisatie.
Daarom kijken we graag met je naar je werkgeluk. Of misschien wil jij wel aandacht voor je droombaan.
Kan het ‘lichter’, mag je stappen maken? En zo ja, welke stap dan?

Tijdens deze workshop gaan we met leuke opstellingsvormen aan de slag, die jou inzicht geven in jezelf, je werkgeluk en wat jij kan doen om weer een stap(je) te nemen richting meer werkgeluk en dus lichter leven.

We zien je graag (ook als je al super gelukkig bent op je werk)!